Sto se tice bubnja, imam vec taj problem na GW-8, ali kako sam cuo od Rolandovih zastupnika gde sam probao klavijaturu (a ispravice me neko od vlasnika ako gresim, jer nisam imao prilike da detaljnije to testiram u praksi) E-A7 ima na svakoj komponenti bubnja EQ, filter, kao i podesavanja za attack,decay, sustain i release, sto po meni moze ucini neke od fabrickih semplova ako nista, bar malo iskoristljivijim, a za sve ostalo - tu je sempler. E sad, zaintrigiralo me je dosta ovo oko zakljucanih setova bubnja, boja i slicno, koji se ne mogu editovati. Sta to znaci konkretnije? Da li se ne mogu koristiti ti semplovi bubnja za recimo user dk, ili na njima nije moguce raditi ova podesavanja EQ, filter,... Kakva je situacija sa tim bojama, koje su zakljucane, i kakva su ogranicenja?
Meni licno vreme potrebno za sredjivanje ne predstavlja problem, ja volim da nastelujem stvari po svom ukusu, i uzivam u sredjivanju i pakovanju klavijature, a kao sto sam rekao, ne bavim se ovim profesionalno, ne zivim od toga, pa mi to utroseno vreme vise predstavlja neki ispusni ventil i odmor