Videti jedan post
Star 07.03.2016, 19:39   #13
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od marko jankovic Pokaži Post
Ministarstvo kulture dalo je reprezentativnost
Mozes li molim te da obrazlozis sta ova recenica znaci ? Ne bih zeleo da iskomentarisem, da ispadne da sam pogresno protumacio.

Citat:
Preko njih možeš dobiti UVERENJE koje ti je potrebno za PIO.
Za one koji ne žele da uplaćuju doprinose, jedini validan papir (licenca je POTVRDA koju izdaje Samostalni sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije, a preko matičnog udruženja ( ovih koji su članovi Semusa)
Taj papir moze da ti izda svako aktivno udruzenje muzicara, a ne samo clanovi SEMUSA. Mozemo nas nekolicina da osnujemo udruznje, placamo dazbine drzavi, i pecatiramo sebi potvrde (uverenja, "licence", ili kako ih ko vec naziva).

Citat:
Po osnovu Zakona o radu potpisan je Poseban kolektivni ugovor kojim izvođač može biti radno angažovan kod poslodavca samo ako ima Potvrdu ili Uverenje i dostavlja fotokopiju poslodavcu.
Ovo mi nije jasno... Znas li koji je zakon i koji clan u pitanju, da mozemo da proucimo podrobnije ?

Promijenjeno od milepsr (07.03.2016 u 19:41 sati)
milepsr je offline   Reply With Quote