Videti jedan post
Star 16.03.2016, 13:09   #461
boomerang
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 11.10.2015
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
boomerang ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Boban010 Pokaži Post
@boomerang
Pa vec sam ti rekao,snimas figuru sa tvojim basom pa ubacis Alteration mod,pa upises, Degree pa donji parametar ostavi najnize 0 ili 1 a gornjim parametrom odredjujes dokle ide u visinu.Broj 36 ti je C2 ti postavi 42 da ti je najvisi Fis kad vec mrzis G... [emoji38]
@nesaband
Imas prezentaciju Dinamix-a za E-A7...
Set koji je besplatan skines sa Roland planet-a ili ovde u download sekciji pa ucitas.
Ništa nisam uspio napraviti po pitanju ovog basa, uopšte mi ne reaguje alteration mod, nemogu da spustim bas ispod A , a kad mi svira G visoki u laganom baladnom stylu ja pobijesnim.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Dodato:
Ako ne uspijem vracam stari update da vidim jel do toga.

Dodato:
Mogu fabrički bas da namjestim da mi svira niže, ali neće ovaj moj što sam napravio kao user tone. Ne razumijem u čemu je fora, bilo koji fabricki mogu da promijenim u makeup tools-u i svira mi duboki E ton a kad stavim moj bas iz user-a, svira mi A ton najdublji i ne mogu mu ništa. Probao sam da mu program editu mijenjam oktave ali neće nikako da mi profunkcionise u stylu.

Promijenjeno od boomerang (17.03.2016 u 02:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
boomerang je offline   Reply With Quote