ja vas uopste ne kontam, o cemu vi pricate? covek iznese svoje misljenje o instrumentu koji ima, a vi ga nemate i niste ga ni probali, i sad mu sejete pamet kao ne zna sta.hoce i skuplja postove??? ako nemate sta konstruktivno da kazete, onda bolje nemojte nista...kad puknete 4000 e za gomilu plastike, ocekujete i odredjeni kvalitet i podrsku, a T5 to nema, a vi mozete da se dzapate do sutra...Da se razumemo, T5 je evidentno dobar instrument, sa odlicnim zvukom, pa ga zato i kolega koristi, jer zvukom korga verovatno nije bio zadovoljan, pa zato i nece da predje na korga, a nit da proda tako skup instrument koji je jos nov...On samo iznosi svoje misljenje, o njemu, jer IMA T5, i ocigledno zna o cemu prica, kad sam proverio informacije po netu o T5, sve je tacno sto je napisao u svojim postovima, narocito ovo oko najobicnijeg EQ, koji T5 od 4000 e nema, a najobicniji pa800 od 700 e ima...i ja apsolutno razumem njegov revolt i gnev, narocito ako uzmes u obzir kolko para to cudo kosta...Pa molim vas, koje alatke ce da ima, ako najosnovniji eq nema? jer ce kao g800 da ima samo da otkuckas ritam i da mu stavis hall na ritam i cao? jer toliko napredovala tehnologija zadnjih 20 godina? jer je to sve sto moze instrument od tolko para? cemu ga je onda kupio? da i dalje radi ko na tyrosu 2? za tolke pare? i cemu to rastrzanje cim neko nesto kaze protiv nekog instrumenta, koji je opet samo gomila preskupe plastike? jer ce vam yamaha dati na poklon balkan pack ritmova kad je ovolko stitite?

mislim sta reci...covek lepo napise, Alo nstrument od 4000 evra nema najobicniji eq, koji sad samo sto jos tranzistori nemaju, a vi mu kazete, u fazonu, ma ti burazeru ne znas sta oces, sta ce ti uopste eq? verovatno da pusta vodu u wc solji mesto njega...
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka