Videti jedan post
Star 08.03.2008, 16:01   #5
kljucko
Vredan član društva

kljucko's Avatar

Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
kljucko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od jager Pokaži Post
Ma postoji resenje, samo sto je pitanje da li ce ikada da se to i sprovede u delo....
Trebalo bi lepo da krenu kojekakve inspekcije po lokalima i da pregledaju ko ima licencu za svirku. Ko nema - DEBELA KAZNA.
A licencu da ne moze da dobije bas svako. Ispit, pred komisijom, ali da covek SVIRA. Resili bi se fajlasa za 6 meseci, garantujem.....
Kolege takvih inspekcija nema...Da se razumijemo,sve to dolazi iz malo naprednijih drzava neko sto su ove gdje mi zivimo..Svijet je prepun ljudi koji koriste matrice na svirkama i to je doslo i do nas.
Komisije su nekad postojale u ex-yugi,ali samo za tezgarenje po renomiranim hotelima i restoranima..Ali tezgarenje sa pravim instrumentima, a ne sa ovim korgicima i rolandicima..I da postoji ta komisija,sumnjam da bi bilo dozvoljeno ljudima da tezgare sa ovim igrackicama...Mozda,ako bi komisiju sacinjavali samo harmonikasi,ali ja ipak mislim da bi bila zastupljenja prava svih muzicara,a ne samo klavijaturista....Eh onda bi kolega harmonikas morao da zovne i kolegu basistu i gitaristu i bubnjara i svi bi bili sretni..
kljucko je offline   Reply With Quote