Koristim ja voice editor za t2 i poznate su mi njegove mogucnosti kao i pitch mod kod drumsa. Sredjeni su meni setovi bubnja od fabrockih elemenata. To je svakako drugaciji put od ovoga koji nidi s970 ali priznajem da mi je drago sto je ta opcija ipak implementirana u samom ins. XGworks mi je žao sto nisam usavrsio kad je trebalo...danas mahom razdvajam sty u CASAM pa midi obradjujem u Sonaru....sto je opet znatno siromasnije u poredjenju sa XGworksom ali opet ni CASAM ne iskorišćavam do maximuma a i u njemu se nudi dosta toga koliko vidim.
Dodato:
Ne, ne bih ja "krečio" svaki ritam posebno zbog tih mogucnoati. Samo, mislim da se lakse u trenutku moze formirati željeni bubanj i odmah odslusati kako zvuci. A kasnije tako i srediti user kit.
Dodato:
Ene u stvari zanima da li se moze u style creatoru na s970 picovati pdrdjeni element sok ritam ide...? E, to bieni znaćilo. Tu bih nasao odealnu postavku za setove kod orientala. Kako da idealno obojim dobos, nogu...itd. I, onda dodjes ti u WGworksu i daš neke pikanterije po elementu kao eq i opet si bolji