Tema je postala interesantna pa da dodam i svoju jagodu na tortu haha.
Kombinacija ima mnogo i svatko je sebi pronasao sto mu odgovara po cijeni,kilazi a naravno i po soundu.Meni se npr.svidja po soundu kombinacija koju imam Rcf Art 310a MK3 plus sub EV ZXA1.To odvajam sa aktivnom skretnicom i za moje uho zvuci dobro.Nije tesko a ni toliko skupo.Momentalno takva kutija kosta 400 eura i spada u grupu najprodavanijih kutija u Njemackoj.Svaka moze IZDRZATI dva suba od 12 ili 15 coli.Same bez suba su tanke.Sa tom kombinacijom svirao sam u restoranima do 200-gostiju uglavnom Njemacka publika.Medjutim sve to ima i drugu stranu.Kao i velika vecina nas na forumu sviram aranzer plus TINA TARNER alias JELENA KARLEUSA koja je po prirodi slabasna pa sve moram sam .Utovariti iz stana u auto,sve to istovariti ,spojiti i na fajrontu sve iz pocetka.Zato planiram u blizoj buducnosti 2x Maui 11.Za gaze do 150 ljudi nema dalje za mene.A za "velike "svirke ima uvijek mogucnost iznajmiti 1-2 suba ili cijeli razglas koji ce netko dotegliti i odtegliti.
Jasno je da ovdje na forumu svatko od nas vjeruje nekome koga pozna i da se tudja misljenja bas ne uzimaju ozbiljno.Velika steta sto u EX YU nije kao u Njemackoj da mozes naruciti i testirati 30 dana i ako ti se ne svidi vratis i dobijes pare nazad.
Dok god bude tako GOLF 2 ce biti najbolji auto.
Pozdrav
|