Videti jedan post
Star 24.05.2016, 23:49   #10
ella 85
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
ella 85 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Posto najcesce putujemo daleko na svirke..........svojevremeno smo bili zagrizli za takve tipove ozvucenja bose L1......hk elements i slicno..........ali smo odustali...........sve je fino zvucalo ljudi su to hvalili.........da radi lijepo jako glasno mocno.............dok nismo probali.......onda smo odustali.

Zakljucio sam da na forumima ima ljudi koji daleko drugacije gledaju na stvari..........nekome powermate i 2 komada d lite 15 odrade svirku od 200-300 ljudi.................dok sam ih ja nosio na svirke do 50 ljudi i to u zatvorenom manjem objektu..........tako da nije dovoljno samo slusat savjete........treba isprobat potjerat pa vidjet kako sta..........neko radi svirke gdje ljudi dodju da uzivaju u muzici lagano pricaju itd..........a neko dodje da odradi 200 ljudi koji su toliko glasni da se d lite i ne cuje od ljudi

Svi ovi mali sistemi su nama zvucali prelijepo..........ali kad je sve puno ljudi i kad treba zagruhat malo onda nema one sile.........uostalom uglavnom u specifikacijama tih sistema i ne pise da imaju bogzna db........nego obicno se hvali kako to ubija.

Na kraju smo zavrsili na kv2 ex audio............ipak izgleda da bez litara u kutiji nema nema prave snage u dubokim freq..........a kv2 je na granici ......nije ni ono sto se prica 500-1000 ljudi ........ali nije ni los...........stane u gepek i odradi posla lijepo...........i taj bas kv2 ex2.2 je na granici sa dubokim freq sa svoje 2x12"............sreca pa na digitalnom mixeru mozes posebno izvest signal iz auxa .....na kojem posebno naglasis baš one freq koje ti trebaju dole da rade.........pa se izvuce maximum iz toga..............pa se zato pitam kako bi nama radili basovi sa 2 x 6,5"...........volio bih poslije svega i to probat
ella 85 je offline   Reply With Quote