Ja konkretno u 80% slučajeva koristim fabričke boje...čak i u user ritmovima za narodnjake i slično...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Dodato:
Iskreno nisam siguran zašto bi neko menjao pa800 ako će kupiti pa3 ili pa4 da bi opet zvučao kao da ima pa800...
Dodato:
Sijaset drugih stvari se tu ogleda osim nekih po meni glupih setova koji se vrte gde sve tandrče i zviždi ko da voziš borbeni avion a ne da sviraš klavijaturu...po meni treba znati iskoristiti fabrike koje su vrlo pristojne i upotrebljive...naročito na pa4...da ne spominjem presete za vokalist koji su dostupniji...mic bolje izlazi i radi...
@mikimiki je lepo rekao da u principu ne možeš očekivati neku revoluciju sa pa4 u odnosu na pa3 jer pa3 je već imao sve...
U svakom slučaju svako koristi ono što želi ili što može a ljudi su različiti i iste uređaje različito koriste...bilo bi dobro kad bi nekad mogli da napravimo neko mini druženje klavijaturista pa da se uživo sastanemo i svako po malo odsvira sa svojim alatom koju pesmu...malo uživo razmenimo mišljenja i slično...to bi više godilo neko ovako da se objašnjavamo zašto neko više voli špricer a neko više voli pivo...