Videti jedan post
Star 30.11.2016, 13:08   #5
mikijasarev
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
mikijasarev ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Veliki pozdrav za sve na forumu i hvala svima koji nadju vremena da nama koji vam nazalost dosadjujemo daju odgovore i pomognu. Ako se mogu nadovezati na ovo pitanje i molio bih za odgovor. Dakle tiche se kombinovanja setova korg pa2x.
Pitanje br. 1 naime zelim da prebacim neki style iz favorite kompletan sa intro znam da terbam zapistati sve redom od DK pa nadalje znam i da reba da pritisnem intro i da prepisem sve sto se tiche instrumenata koji se nalaze i da prebacim to ali ono sto mene interesuje gdje se nalazi zapis tog intra koji tako da kazem svira gdje je on i gdje ga mogu naci i prekopirati i prebaciti vjerovatno zvuchi glupo za one koji znaju ali ako neko nadje vremana da odgovori i ako moze
pitanje br. 2 ako neko ima vremena da napise kako prebaciti peformace jer sam prebacivao iz jednog seta performace naprimjer harmonika guerini ona se nalazi u tom setu u performace kada gledam od chega se sastoji samo se satoji od jedne hramonika koja se nalazi u UP1 u soundu ali kada prebacim u drigi set nezvuchi niti priblizno kao u orginala. Unaprijed hvala
mikijasarev je offline   Reply With Quote