Videti jedan post
Star 30.11.2016, 19:56   #58
splendid
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
splendid befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja kao one man band trenutno razmisljam o zameni mog razglasa koji cine pm1000-2 i po par dlite 12.3 i sx300 i par ev sb122 sto mi u neku ruku zavrsava dosta svirki, ton je korektan za uglavnom vecinu svirki koje imam po vojvodini gde mi violinista ili neki pevac ne isteruju drajver iz kutije kako bi video ko svira...medjutim to polako postaje slabo i vreme mi je da predjem najverovatnije na neku aktivu...

Problem je sta uzeti a da kutije nisu neke preteske obzirom da sam nosim i montiram razglas...eventualno kada nas vise svira uvek ima pomoci ali mi treba da mogu i sam da odradim neke svirke...

Mesa je u pravu...ima puno dobrih sistema i sve je to odlicno ali ko ce to da pakuje i da nosi u putnickom karavanu..?...nema basa bez 18ke ali kako to jedan covek da nosi i kako optimizovati taj razglas da moze da radi i za 30 i za 300 ljudi...?....

To su pitanja koja mene konkretno zanimaju i muce...dzaba mi da sanjam i razmisljam o nekom sistemu koji nit mogu sam da nosim nit imam u cemu da ga nosim...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
splendid je offline   Reply With Quote