Videti jedan post
Star 30.11.2016, 22:29   #67
ffb
Kao kod kuće

Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
ffb ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da nastavim ,veceras me nesto krenulo haha.U vrijeme danasnje svjetske globalizacije u kojoj se firme spajaju i gdje menadzeri zaradjuju milionske godisnje premije( euri ili dolari) kvaliteta nije vise primarna.Npr.Ev i Dynacord je kupio Bosch, Behringer kupio Turbosound, Samsung kupio Harman, Jbl, Soundcraft, Lexikon ......Proizvodnja Kina, Tajvan i svi ostali gdje radna snaga radi za kiki- riki.Razlog zbog cega je tako znamo svi- da njima ostane sto vise para a za Peru,Marka, Janka nikoga nije briga .Oni tj. mi cemo kupiti Bose, Dynacord,Qsc,Ev i da ne nabrajam ostale marke koji su se svi proizveli u jednoj tvornici.Prva smjena radi za Dynacord ,druga za xy i tako dalje..Tvornica radi u 3 smjene non-stop bez praznika svetka i petka.A mi cemo kupovati i placati skupo ime i jedan drugoga pitati sto je bolje.Nekako mi se cini sa su jos jedino Talijani ostali dosljedni sebi i dalje proizvode i inoviraju u Italiji.Doduse jeftini Db Technologies modeli se proizvode u Kini ali Rcf( kojega osobno stavljam na mjesto broj 1.)Fbt, mozda cak i Montarbo ili Sr technologie su dobre pouzdane i kvalitetne marke.
ffb je offline   Reply With Quote