@ffb
Ja sam veliki fan Kling&Freitag sistema, Acoustic line Seeburga od kojih imam koncertni sistem iz K serije, D&B , Meyer...Ali dzabe , ovde ja nisam tako vazan sta volim, ja se prvenstveno bavim rentalom pa za manje svakodnevne svirke do 300, 400 gostiju ja moram da imam ono sto ljudi kod nas traze i vole. A tu se izbor brendova smanjuje na par : Dynacord , LAcoustic , Kv2 u zadnje vreme ...Dzabe meni neki Kling&Freitag i na poklon kada necu imati kome da ga izdam i nece moci da povrati brzo ulozen novac.
Da se ja pitam za manje svirke Seeburg K1801 bas , K24dp top i laku noc deco, ali dzabe ...slabo ovde ima sluha za neke druge brendove

Dodato:
Citat:
Originalno postovano od casper
kako god, satelit s dvanaesticom i 32 kg je ... sve samo ne lagano
|
Za mene koji nosam svaki dan satelite madras m15 od 38kg , madras M212 od 43kg , VL 212 od 34kg , Acoustic Line Seeburg k2ND od 38kg je to jako mali i zgodan satelit od 32kg
Izvinjavam se ja sam razmisljao u moje ime naglas, iz mog ugla...za mene to jeste mali i kompaktan satelit , ali sada malo bolje kad pogledam iz nekog drugog tudjeg ugla , mozda ipak i nije tako lagan i zgodan