Videti jedan post
Star 19.12.2016, 22:40   #7
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

slicnu situaciju ja imam i dan danas, i posle 5,6 godina,ne tako izrazenu, ne tako cestu,ali desi se povremeno bas takav zvuk kakav je opisao kolega Acakasperi, taj tupav, tunjav zvuk,metalni zvuk, iako danas imam celokupnu opremu skuplju za jedno 5,6 puta nego kada je post postavljen...recimo moj drugar sa pa80 i nekim wharfedale kutijama od 300 evra par, uvek ima taj topao mekan zvuk, ne tako cist i konkretan, ali topao, mekan za slusati, bar ja imam takav utisak kada ga slusam...u principu kad god promenim neku komponentu, oseti se napredak u zvuku na bolje, i nikako ne mogu da kazem da je do neke konkretne komponente, tipa to je do kutija, mixera ili klavijature...nekako je do svega po malo, mnogo zavisi i od prostorije, ali nekad dodje taj moj drug sa celom opremom od 1000 evra, i ima te topline u zvuku...i na kraju, posle 4,5 razlicitih razglasa i klavijatura, u ovih 5 godina otkad je postavljen post, ja i dalje ne znam u cemu je stos...nekad dodjem na svirku bocnem se, pustim,sve radi kako treba...nekad su tu i binovi i kutije, i stelujemo se sat vremena i nece da izadje i nece...i celo vece ga cackam, nekad nesto uspem da izvucem, nekad mi samo jede zivce...nekad ne moram nista da cackam, jednostavno sve izadje....nekad je prostorija, nekad - ne znam sta je....sve mi se cini da sam zaboravio da ukljucim/iskljucim neki ekvilazjer ili filter na mixeru ili klavijaturi, pa cackam po podesavanjima i po mixeru i po klavijaturi, ali mrka kapa...i dignem ruke na kraju..a nekad prosto sve izadje kako treba bez neke "magije" u podesavanju..i ta razlicita situacija se cesto desi u idstom prostoru....tako da prosto i jednostavno - jbm li ga pisite i vi vasa iskustva
Milan$ je offline   Reply With Quote