Videti jedan post
Star 28.12.2016, 15:55   #789
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nemamo šta okolišat i "podbadat" kao da je zabranjeno i kao da ne smijemo to reći.
Ako neko kupuje klavijaturu za puštanje matrica, onda nema dvojbe oko toga - želi pjevati na matrice ili ih nekoma puštati i izgledati kao da svira pride. Evo neka mi neko navede neki drugi razlog ako postoji.
Kao što svi znamo, lakše je matrice puštati na laptop, telefon, tablet i druge playere nego na bilo kojoj klavijaturi i pritome je duplo jeftinije. Isto tako znamo da se dnevnice pravih svirača i onih koji puštaju pjesme na laptop ili nešto drugo bitno razlikuju.
Zašto se svi stidimo reći da su takvi ljudi varalice?
Evo odmah ću sam sebe demantirati ako mi neko kaže jedan validan razlog zašto bi neko kupovao klavijaturu od minimum 1000 - 1500 € da bi sa nje puštao matrice na nekoj plaćenoj tezgi.

Dell je offline   Reply With Quote