Videti jedan post
Star 21.04.2017, 11:11   #40
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa mislim da Marjan ima pravo reci njegov stav po pitanju ozvucenja, s obzirom da je ocito da ima neoborive reference. Vjerujem da se takvim referencama malo tko ima za pohvaliti ako uopce ima koga. Smatram da je dobro imati i takve ljude nam forumu koji su konstruktivni bez obzira pricali oni o teoriji ili praksi.

Ja mogu dati iskustva nekih ljudi koji probali Rcf stup npr., dakle sam nisam probao. Samo da kazem da je jedan od njih studijski muzicar...itd, i ima samo negativne komentare na navedeni stup koji je daleko skuplji od Ld sistema (kompresirani-umjetni sound, gitara radi neprirodno...)

Ja ne znam kakav finjak sviraju po vani-po restoranima. Ja sviram po nasim domacim, fvala Bogu finim restoranima u kojima se uvijek pocne s tihom instrumentalnom glazbom koja ide prema stranoj glazbi a nakon toga kad se ljudi otvore tezim da napravim festu-stimung i tada se nitko ne zali na glasnocu. To je neka sablona koja pali u bilo kojem restoranu gdje funkcioniram

Drugo je ako je neki ala carte event gdje ljudi samo jedu, ali to sviram jako malo. Dakle, dobro bih razmisljao o iskoristivoj kombinaciji. Sad imam s115v, koja pokopa bilo koju elx115 kutiju. To sam usporedio, jer sam ih imao. Referiram se na elx iz razloga sto kazu da su komponente iste kao u zx4, samo je razlika u kutiji pa je plastikaner malo ostriji od elx (drvo). Jedina je mana tezina od 31 kg. Za mene samog, ufff...

Dakle, radje bih uzeo Rcf nego Zx4.

Promijenjeno od Alen P (21.04.2017 u 11:12 sati)
Alen P je offline  
Sledeći član vam se zahvalio Alen P za ovaj koristan post:
GALA (21.04.2017)