Pozdrav "Svima", koliko i da Vas ima!
Pre sledeceg pitanja, mora malo da se vratim na pocetku teme, ono - kada sam naglasio: Imam utisak da pricam sam sa sobom!
Sada bih to promenio u sledece: Imam utisak da zdravo maltretiram Caspera, a kad nema postova, onda se javi i Dell "Da pogura stvar!"
Znaci - nas trojica, a temu citaju hiljade ljudi, kao sto se i vidi! Ti ljudi ce verovatno imati neku fajdicu od svega ovoga sto je napisano, ustvari - ne verovatno, nego - sigurno!
Da jos nesto dorazjasnimo: Ja licno nemam nameru da ovde, ili bilo gde "ISKORISCAVAM LJUDE" a da zatim pakujem materijal u klavijaturu i prodajem ih na veliko, ako je bilo KO tako pomislio!
Loso je pomislio, jer ja sam vec napomenuo, mnogo odavno sam ja na ovom forumu.... I NAMERNO nisam isao niti na jedan drugi, valjda zbog postovanja ljudi koji su na njemu... I jos ponekih stvari.....
Kada zavrsim PROJEKAT - mislim da uploadujem sve na download sekciju i da to koristi svako kome pritreba - TO JE POENTA!
A citajuci, neko ce opet mozda reci - A sto ne ides na kurs za Cubase?!
Jednostavno - necu, jer mi ne treba u zivotu, niti mislim sa njime da radim (Ovo je izaslo skroz spontano) a i u mojim krajevima - mnogo smo daleko od takvih skola i kurseva, cisto i ovo da bude jasno!
Jos jedna primedba, da je tako nazovem: Mnogo godina pre, kada su tu bili ljudi od kojih sam vec neke i spomenuo.... Bilo je i mnogo diskusija, sale, dobronamernih saveta, ne samo u posebnih delova Foruma!
Sada - nas trojica i? Zasto se jos neko ne ukjuci u svemu ovome, da prvo ja ne bi izgledao ....., zatim - da me ne bi jeli sramovi da maltretiram Caspera i sve tako redom?!
Ako nisam u pravu, slobodno pisite bilo ko - svaka obostrana primedba je uvek dobrodosla, pogotovo ako je izdrzana!
Sve ovo pisem najdobronamerno, da NIKO ne shvati nesto drugo pogresno i naravno - jos jedan pozdrav svima - koliko Vas ima...
PS. Pitanja cu ipak da preskocim, da prvo PREDJEMO preko ovog posta, za kojeg ipak mislim da nije OFF...
Promijenjeno od DraganV (29.05.2017 u 15:47 sati)
|