Citat:
Originalno postovano od Alen P
Postoje odgovori na tvoja pitanja. Koliko si god dobronamjeran, tesko shvacas neke stvari:
1)Da si pogrijesio s Medelijem
2) Da si do sad za istu lovu mogao IMATI i SVIRATI na normalnom arrangeru,
3) Da taj nazovi projekat je tesko gubljenje vremena i svaki klavijaturist koji treba klavijaturu za rad ce taj projekat izbjegavati u sirokom luku.
Nitko te nece pitati zasto nejdes na Cubase kurs jer masa koja ima Yamahe, Korgove...ne treba Cubase.
Shvati da je Casper jedan od rijetkih koji se upusta u takve avanture, skidam kapu i njemu s obzirom da sam nema taj Medeli a skidam kapu i tebi jer ovaj ulozeni rad, sati kemijanja, piskaranja na forumu... uff...
|
Pa necemo sad valjda da se vredjamo i omalovazavamo, posto dobro znam da bas ovaj forum nije nikada bio poznat po takvim stvarima!
Prinudjujes me da Ti odgovorim - da Ti uopste nisi shvatio mene!
IZVINI!
Ko je rekao da ja nemam Korgove i Rolande, cak sto vise - to sam vise puta napomenuo u postovima, kao i da cekam doticni novembar da medju prve nabavim novi Tyros, ma kako se on zvao!
Ko je spomenuo pare za ovaj KP110 i kada sam ja spomenuo - sta bih to drugo mogao kupiti za taj novac?!
Kupio sam ga NAMERNO i uopste ne mislim niti da ga prodajem, niti menjam za bilo sta drugo... Jer rekoh - za posao imam i previse Korgova, Rolanda i jos po necega, a ovo je samo POMOCNI aranzer sa kojim cu ubijati vreme dok izadje Tyros!
A ja ipak ne bih tako pricao o necemu koje uopste nisam cuo - kako sada trenutno SVIRA! (Sviram ja, on samo slusa komande...) I to kao NEDORADJEN niti 10% !
Za Prijatelja Caspera jos jednom ponavljam - SVAKA CAST, covek pun znanja koji nesebicno deli isto i pomaze mnogim ljudima!
Mimoisli smo se u frekfencijama razumevanja poente cele price, sto i nije tako strasno, ne bi bilo lepo da se vredjamo nepotrebno!
Cisto za info - Korgove i Rolande koristim jos od I-30 pa skoro sve do PA-3X, kao i od E... pa do BK7!
Btw - sit sam Korgova, pogotovo ovih zadnjih..... Ne bih komentarisao o njima..... I zato definitivno prelazim na Yamahu!
Za KP110 - nismo se razumeli, ili (Ajde neka bude) - ja sam sve ovo trebao da napisem jos u prvom postu....