Videti jedan post
Star 16.03.2008, 23:32   #4
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Procitao sam tvoj post i ocigledno je da nisi toliko u toku sa Rolandom.Veoma je bitno da znas tacno sta zelis.
Sto se tice Rolanda on je izbacio E-seriju (E50,E60,E80) ,a tu je i G70.Nijedan od Rolandovih aranzera ne cita SEMPLOVE.Zato postoje Rolandove solo klavijature-sempleri koji to rade.
Na aranzerima imas dovoljno memorije za ritmove,a u svakom trenutku mozes ubaciti Compact Flash ili Memory Stick,SmartMedia karticu naprimer od 1G.Sto je sasvim dovoljno.To je sigurno preko 5000 ritmova.
Ako si mozda bivsi harmonikas i planiras da radis negde kao u kafani,onda mozes i GW7.Ima simpaticne harmonike i nije ni skup.Za kafanu zavrsava posao.
Mozes da uzmes E50 ili E60 koji sasvim zadovolja sve kriterijume za jednu ozbiljnu svirku.Tu je i naravno G70 koji je stvarno dobar aranzer.Na kraju i trenutno najbolji Rolandov aranzer E80.
Ja imam E80 i svakim danom sam sve srecniji sto ga imam.Veruj mi!
Sad ostaje da ti kazes sta ,kako i kolko zelis da svoje vreme posvetis muzici.Ja znam ljude koji cuju neki aranzer i odmah ga kupuju ,a svoj stari aranzer prodaju (jer i imaju nesredjen program) .Svaki aranzer se dobro cuje kad se sredi.Pozdrav!!!
milanceshow je offline   Reply With Quote