Kolega, predji ti na Roland. Bubanj koji je na G-800 je puno bolji od mnogih, mnogih modernijh "bubnjeva". Ja sam ti svjedok tome; prije nekoliko godina sa e-86 sam presao na em-55, pa na va7, nikakvih problema, nijanse i to je sve. Sad imam T2 i eto problema. Nisam profesionalac-imam drugi posao, uz zenu, dvoje djece napravio sam si problem u zivotu kroz par mjeseci. Sada imam prakticki sve sto je potrebno za svirku. DOsta usera, stylova koje sam radio sam i semplova. I (!!!), planiram da odem do prijatelja kome sam prodao va7 da si sempliram bubanj. Ali znas, kad imas tako skupu klavijaturu, malo te je cak i sram

. Da mogu vratiti vrijeme, sigurno ne bih kupio Yamahu. BIo bi neki ROland. To je moje vlastito iskustvo, iskustvo covjeka koji je uradio ono sto sad ti zelis uciniti. DObro razmisli... Zanimljiva stvar kod ROlanda (i meni jos uvijek nedokuciva) je to da kad ga spojis na razglas radi onako kao i na njegove interne zvucnike (va7). To je vrijedno zlata!! Neko mozda zivi u malom stancicu, pa ne moze vuci svu opremu da steluje stylove. Prva svirka na T2 mi je bila neka mala svadba. Molio sam Boga da ubrza vrijeme, da odem doma i placem nad Yamahom. E, vidis, kod ROlanda toga nije bilo. TO (!!!) je razlika.
Ps, sviram zabavnu glazbu, evergreene, najmanje narodnjake, potreban mi je siroki spektar i ritmova i drum kiteva. E, sad sve ovisi ako sviras narodnjake pa su ti potrebna 10 ritmova uzmi bilo sto.