Obje klavijature sam probavao otprilike pola sata iz čega se da zaključiti da nisam poznavaoc ni jedne od navedenih klavijatura.
Kod GENOS-a je sve to zvučalo kvalitetno koje god dugme stisnuo ili funkciju prizvao.
Kod ROLANDA E-A7 neke stvari su zvučale solidno dok su neke zvučale, nemam drugačijeg izraza,(bez uvrede) ko dječija igračka.
Sada se postavlja pitanje kome je što bitno? Meni jest bitno da su svi segmenti neke klavijature na nivou.
Taj nivo ima TYROS 3 kojeg posjedujem i s kojim sam vrlo zadovoljan i bez obzira što mi zadnjih pet, šest godina glazba nije više dodatna zarada nego veliki hobi, da imam para kupio bi GENOS-a.
Zašto....zato što kad sam sjeo za njega bio mi je gušt, što kod ROLAND-a E-A7 nije bio slučaj zbog već navedenih razloga.
Posjedovao sam ROLAND G-1000,poslije njega sam kupio KORG PA1X,nakon njega ROLAND E-80 i naposljetku TYROS 3.
Razlog mijenjanja prvih triju klavijatura je bio "ovo je nešto drugačije",međutim kad sam došao do TYROS-3, to je bilo to (kliknulo).
Naravno da mi s vremena na vrijeme dosadi ali onda otiđem do nekog music shopa,probam nešto drugo i zadovoljan se vratim kući svom ljubimcu.
Kolega primjećujem da ste vrlo pristojan i ljubazan čovjek,zadovoljstvo mi je s Vama ćaskati a bilo bi još veče zadovoljstvo da smo negdje na kavi.
Moje veliko poštovanje.
Promijenjeno od Landison (08.04.2018 u 18:46 sati)
|