Videti jedan post
Star 13.04.2018, 23:56   #58
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ovde jedan a-mol, g-dur... ja cu potvrditi ono sto je rekao kolega smuchac u vezi aranzerske svirke i drzanja ljudi na nogama po par sati u komadu.... ja sam pre nekih mesec dana presao sa pa4x korga na korg pa900... zasto? Svi su mi rekli da sam poludeo, pa zasto sa konja na magarca itd itd... meni dragi moje kolege ni pa2x ni pa3x ni pa4x nije legao. A pa600 i pa900 savrseni... dirke i samo dirke... ja sam se sa pa900 preporodio. Ja volim sve sto mogu da odsviram licno i radim sa mnogo pevaca od kojih svako ima svoje navike, svako zeli nesto posebno, svaki ima svoj repertoar svoje tonalitete.... neko forsira pesme pre 50 godina zavisno od vrste svirke a neko voli samo novitete.... ja sam laganim dirkama i sa transpoze funkcijom ih ispratim sve bez problema... ako neku pesmu neznam ja cu improvizovati nesto , x puta se desilo ali ce se pesma odraditi... u tome mi mnogo olaksava zivot lagane dirke i transpoze,i stvarno se ne bi mogao bez toga zamisliti... pogotovo da drzim masu ljudi u veselju sa poluklavirskim dirkama od x serija korga i da nema taj famozni +/-

Promijenjeno od yamahapassion (13.04.2018 u 23:59 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote