Ajde,red je da se javim,možda nekome i bude pomoglo šta iz ove prepiske.
Kad sam došao na svirku,ustanovio sa par pokušaja da ama baš sve funkcioniše kako treba,medjutim kad je klavijtura očitala sve i kad sam krenuo stiskati dugmiće ponovo-ona popizdila,znači sasvim druge komande u odnosu na tražene.!!!!!Čak je i blokirala točkić da nisam mogao ni sa njuim i "enter" dugmetom.Katastrofa,gosti samo što nisu počeli pristizati,preko 120 m,edicinara...
U očaju nazovem našeg člana GAGANA i on mi predlozi da na brzinu izvadim i stavim memeoriju...uradim tomčak zamenim pa stavim onu iz jednog slotau drugi i kad sam upalio sve radi kako treva sem "TAB" dugmeta (oba) i prva dva sa desne strane na ekranu(oni nisu ni jutros radili,a proradili kad je majstor otvarao ekran...)
Celo veče sam odsvirao skoro normalno sa klavijaturom,jer sam sa točkićem i dugmetom "enter" pozivao datoteke koje su vezane za slovo "F" i "G".
U medjuvremenu mi je stigao jedan kolega za ne daj Bože...
Samo u jenom trenutku negde oko sredine svirke mi je na pritisak jednog dugmeta izbacilo neku sasvim desetu stranicu koju sam "exit" odbacio i normalno sve nastavio.
Primetio sam na kraju kad stisnem taster "F" da se pale dve ili tri lampice sassvim levo koje označavaju sekcije za ritmove.
Da li u svemu ovome opisanom može ko da indikuje problem,
Definitivno je u svemu učestvovala memorija...sta još ne znam..
Da imam majstora u blizini (nemamg ga ni dalje) ne bi me mučilo,odnesem,čovek popravi ja platim i zdravo djaci...ovako...
Dodato:
Sad sam ponovo skidao memorije i ustanovio da nisu iste,jedna je sa znako M i krug iznad njega i ona je 512 mb i mislim da je ona original a druga je kingstone kvr kineska i ne piše na njoj od koliko je.
Promijenjeno od VUNIMRAV (09.12.2018 u 09:45 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|