Kolega u suštini ja nisam siguran da znam da pročitam baš te podatke i površno znam njihovo značenje oko tog TDH ali na odgovor koji je kolega postavio to jest da li može da poveže tri zvučnika po kanalu ja ne vidim iz tih podataka razlog zašto on to ne bi smeo da uradi...e sad kakav će zvuk dobiti u to nisam ulazio. Ja sam koristio dosta puta tu kombinaciju silom prilika. Da sam neku razliku u tonu čuo ne mogu baš da kažem obzirom da sam klavijaturista i da kutije skoro nikad nisu bile okrenute ka meni.
U suštini mislim da takvo povezivanje ne može da mu ošteti ništa niti bi mu nešto crklo naravno uz neko normalno korišćenje jer i meni bi do sad crklo sigurno pošto nekoliko puta godišnje koristim tu kombinaciju u proteklih 10 godina.
Moguće i da grešim ali mislim da sam nekada u uputstvu za pm1000/2 pročitao da se ne bi smelo ići ispod 2.66ohm.
Opet kažem ne pričam baš puno o tonu jer ako ćemo iskreno pm ne može da potera neki ozbiljniji bin ili neki ozbiljniji sistem ali opet treba imati u vidu da smo tezgaroši.
Pozdrav.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Promijenjeno od splendid (20.12.2018 u 23:30 sati)
|