E vidiš to mi nikad nije niti će biti jasno. Kako ljudi mogu "umirat" 20-30 godina na jedne te iste pjesme. Lijepa li si mi se ovog ljeta popela na glavu kako su je forsirali kod repke, tako da mi treba lavor svaki put kad je čujem. Kad mene pitaju koje su ti najmrže pjesme u svatovima, moj odgovor bi mogao indicirati da sam nacionalni izdajnik

Najmrže pjesme u svatovima su mi Moja Hercegovina od Mate Bulića i Kroacijo iz duše te ljubim, što? Pa jebeno svaka svirka, naročito preko dana počinje sa njima. I daj mi odgovori više kad će ova Sve poštivam svoje uživam prestat biti popularna. Sve mi se više i više čini da na većini veselja u Dalmaciji i dijelovima Hercegovine mogu poslat malo dijete da svira, samo da ga naučim 20 pjesama. Sreća pa sa kolegom iz Mostara koji je pobjednik ovogodišnjih Zvezda granda radim solo + bas na totalno drugom rejonu, gdje se repertoar mijenja skoro od svirke do svirke u potpunosti i to me održava da nastavim svirat i da se sjetim da zapravo volim svirat.
Nego, ae kad ovako lijepo divanimo, da malo okrznemo i temu, pa ako ništa makar gelerom

Sjećam se jednih svatova gdje je kolega bubnjar popizdio na gitaristu što je pogubljen u prostoru i vremenu, a koji je te svatove obnašao i dužnost frontmena. Kad je on u sred pjesme počeo obarat činele i kršit po bubnju. Između ostalog je i probio kožu od doboša. Međutim, pošto je on poznat po svojim šašavim performansima po svirkama i taj "rage" je ispao takav, tako da su raja slikala, snimala i aplaudirala, kupili smo ih sa tim potezom

E sad, nikako ne mogu da se sjetim kako je uspio zakrpit doboš, jer smo svatove završili bez problema, baš ću ga pitat. Mene su vratolomije i peripetije sa Fantom G7 (ima tema na forumu gdje je sve natenane opisano) natjerale da kupim Kronos 2 i to nov. Tako da, šta se god dogodi da imam garanciju makar u startu. Eh, jedini me Tyros 3 nikada nije izdao, a popio je gemišta i vode k'o prosječan Zagorac