Videti jedan post
Star 28.06.2019, 20:53   #47
Tihotyros
Vredan član društva

Tihotyros's Avatar

Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Tihotyros ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo, vjerojatno su vec svi isprobali, stabilno je sve, ali cini mi se da jedna stvar nije dobro odradjena, a to je ova trenutna pozicija u style-u. Nezz dal je netko primjetio, ali evo o cemu se radi. Recimo ako je mjera 4/4 imamo gore u style-u podatak da je mjera 4/4 i taj je podatak sad fixan, tu se nista ne dogadja, a ova trenutna pozicija bi trebala odbrojavati dobu u taktu 1-2-3-4, pa ponovo..
Medjutim to sad pokazuje svakako nekako, ali nikako kako treba. Npr na tvornickim stajlovima broji po takt takt 1, pa takt 2, pa tako do 4 pa ponovo. Na ritmu 7/8 npr tu bi trebalo pisati 7/8 i trebao bi brojati do 7, a sad pise 1/1 i nista se ne mice. Ili na dvojci. Mjera je 2/4, a treba brojati 1-2, a sada pise 1/1 i nista se ne "mice"..
Nadam se da sam dobro objasnio i da cete shvatit. Na screenshootu sam zaokruzio o kom se djelu/podatku radi..
Inace update, nista posebno al eto.. auto power off mi i dalje ne radi ali vjerujem da je to radi nekog packa koji imam upisan u genos, a napravljen je za neki PSR pa ga on "budi"

Promijenjeno od Tihotyros (28.06.2019 u 20:59 sati)
Tihotyros je offline