Videti jedan post
Star 18.03.2020, 14:41   #186
splendid
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
splendid befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve bi to bilo lepo da ti i ja pričamo negde u kafani ali ne možeš dovoditi kolege sa ovog foruma u zabludu. Možda je to tvoje iskustvo jer živiš u nekoj drugačijoj sredini nego ja ili neko drugi ali je to sve lepo uređeno zakonom i ti to ne možeš da izbegneš ako ti inspekcija dođe imao ja pet licenci ili ni jednu. Ja kažem za sebe kako je i većina muzičara koje poznajem i koji sviraju ima te "licence". Sad ako ti misliš da si ti pametan a mi glupi onda lepo ostavi broj ljudima ovde na forumu ako urade sve to što si rekao i ako upadnu u problem da mogu da te kontaktiraju da im bolje objasniš kako da se izvuku iz problema koji su sebi napravili.

Kako god. Ja ne mislim za sebe da sam glup i naivan a mislim ni da more mojih kolega i prijatelja muzičara sa licencom, potvrdom ili uverenjem nisu isto tako ni glupi ni neobrazovani ni naivni.

U svakom slučaju ako nekog ko se direktno bavi time ima ovde na forumu bilo bi dobro da se uključi i da stavimo tačku na ovu temu jer sutra kad neko popase problem neće mu baš puno vredeti što je čitao savete sa foruma.

Jedan od dokumenata koji treba pročitati je i "POSEBAN KOLEKTIVNI UGOVOR ZA RADNO ANGAŽOVANJE ESTRADNO MUZIČKIH UMETNIKA I IZVOĐAČA U UGOSTITELJSTVU"

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
splendid je offline   Reply With Quote