Prijatelju @splendid ko si ti da nekome kažeš da lupa gluposti i da sarkasticno kažeš "u sve se razumemo"? Jesi li ti pravnik ili OSL pa da znaš proceduru?
Druga stvar, ajde pošto ti sigurno znaš više od nas, navedi nam član Zakona kojim je tk regulisano, i odgovori mi na pitanje, da li je interni propis nekog nazovi udruženja "stariji" od Zakona o radu?
Dakle ovako, pošto vidim da neki zaista mislite da ovi prevaranti (mislim na te iz "muzičkih udruženja") imaju neka ovlašćenja, pozovite slobodno policiju, i kažite da vas ometaju u radu i maltretiraju, kao i da traže lične podtke na uvid.
Da se razumemo, govorim šta da radite kad vam to traže ovi klovnovi iz muzički udruženja....
Dokumenta morate pokazati:
Komunalnoj policiji/inspekciji,
Znači svim OSL (ovlašćeno službeno lice), kao i poreskom i inspektoru rada, naravno kad vam pokažu legitimaciju....
Da bi mogli da vas povuku za qrac, uvek odradite Ugovor o delu kao fizičko lice sa menadžerom objekta gde svirate, i to pokažete ovim kojima sam naveo.
Pozdrav od nekog ko ne zna ništa.....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|