Videti jedan post
Star 01.05.2020, 21:47   #63
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kolega sućut, zaista iskrena sućut.
Smrt tvoga oca je samo dokaz da je čovjek smrtan. Ono što se desilo njemu, desit će se svakome od nas. To je jedina stvar koju mogu sa 100% potvrditi. Ne radi se o pandemiji korone, već od pandemiji smrti od koje stradava 150,000 ljudi svaki dan. S koronom ili bez kroz 100 godina nitko od nas neće biti članom ovog foruma. Mudro je razmišljati o tome, jer često izgleda da je smrt neki fenomen koji se dešava samo ljudima oko nas. Ali ni nas neće izbjeći. Jamčim vam to.

Znam da te neće utješiti ova slova ali poznato je koje su rizične skupine ljudi koji stradavaju od korone. Tvoj otac je vjerojatno, na žalost, pripadao nekoj od njih.
Ako i nije tako, iznimke ne potvrđuju pravilo a pravilo je poznato, zna se prosjek umirućih.

Ali tu nije kraj! Ja vjerujem da se većina od vas deklarira kao kršćanin (rimokatolik, pravoslavac...) E pa braćo moja, nedavno se slavio Uskrs. Sveti apostol Pavao je rekao: Ako nije Isus uskrsnuo, uzaludna je naša vjera i sve što radimo.... To je srž kršćanstva: smrt kao pobijeđeni neprijatelj. U mojem profilu piše: muzika, religija. Sviram u crkvi, čitam Bibliju i vjerujem da ćemo puno dulje biti mrtvi (u vječnosti) nego što smo živi. Vrlo je važno imati jasan stav po pitanju toga jer u suprotnome smo doslovno topovsko meso za svaku vrstu epidemije, pandemije, ili manipulacije. Nemojte mi zamjeriti na podužem postu, želim vas samo ohrabriti, živi smo, zdravi smo, mnogi od nas imamo djecu koja su potrebna normalnih ljudi koji rade, zarađuju, svojim rukama grade i privređuju. Moje je mišljenje da je ova situacija manipulacija pokvarenih i panika sekularno nevjernih. Švedska je odličan primjer ljudi koji su se drugačije postavili prema toj bolesti i prema procjeni mnogih a sad i članova WHO-a napravili su ispravnu stvar. Glave gore i idemo dalje.
Alen P je offline   Reply With Quote