Nema veze...Ti prodavaj Grcima MOSS i dalje...Samo ne znam koji je smisao bio postavljanje posta---Đesi Samire...Ja mislim da nikoga ne interesuje na forumu da taj Samir prodaje MOSS...Forum je za informacije i pomoć a ne za stavljanje linkova sa E-baya i hvale kako se trguju MOSS boardovi za Grčku...A doduše nekima džaba i 2xMOSS kad nemaju tehnike svirke...Alen-Blatusan ima obični PA50 bez ikakvih semplera i MOSS-ova pa momak podere mnoge ovda...Talava svira bolje i od mene (mene taj stil ne interesuje) pa bolje njegovi snimci zvuče nego mnogi drugi koju su rađeni sa MOSS-om i raznim studijskim preradama...Meni lično isto MOSS ne treba jel ko zna svirati,on će potegljiti najbolje iz klaviature i odraditi poso kako treba i bez MOSS-a...A to namišljanje treba ovo i treba ono...Bez veze da nastavljam...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|