ja ne pokusavam da dobijem od satelita bas bin, ali za manje svirkice mi se to dobro pokazalo, to tipa 60-70 ljudi, jer taj jbl srx ima jako puno bassa, isecem visoke,stavim dole a gore u satelit 12icu i to za za taj beoj ljudi zvuci stvarno dobro..kad zatrebaju binove za veci broj ljudi ,iznajmim ih i cao..ali za manje varijante meni to zvuci daleko bolje nego li da samo gore stavim dve full range kutije, nebo i zemlja..em je satelit isecen pa je restarecen od niskih frekfencija i bolje izbacuje srednje i visoke, em kad jbl stavim na pod dobijem bolji efekat bassa koji je masniji i puniji nego bilo koje full range kutije...to uopste nije upitno, to radi izvanredno..samo je pitanje kako odrezati donje kutije, do koliko hz sve skinuti, da to sto pribliznije oponasa neki omanji woofer..malo sam podigao sve oko 80hz, a isekao sve is pod 130 hz na nekom presetu danas sto sam pravio..videcemo sutra kako ce da svira, al kazem ni do sad nije bilo greske, te kutije imaju jako puno bassa za full range kutije,i svi mislie da je bin, kako lepo bass na podu...
|