Videti jedan post
Star 03.01.2025, 13:54   #5
tonijo
Odomaćeni član

tonijo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: Slavonija-Hrvatska
Downloads: 1613
Uploads: 65
Rekao HVALA: 430
Zahvalili mu 28 puta u 24 Postova
Instrumenti: Genos2, Yamaha Tyros 5,Korg Krome,Honda TRX 400 4x4, RCF 735 MK IV, RCF 710 MK IV,RCF 905 ASII,KYMCO
Interesi: ATV DRIVE
tonijo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tonijo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alen P Pokaži Post
Pozdrav svima uz najbolje zelje u ovo blagdansko doba. Question: je li moguca opcija shortcut za user soundove?
Primjer: Bijeli gumb 'STYLE' otvara npr.style registracije u useru, sto je odlicno.
Bijeli gumb 'VOICE' ne otvara voice u useru ili presete, vec 'voice part setup'...
Je li moguc shortcut gumb s kojim skoknem direktno na user soundove bez da koristim touch?
Tyros je s desne strane imao gumb User drive ak me pamcenje sluzi...
Kolega ja na Tyros 5 imam prve 3 banke registracija spremljene sa USER solo soundima koje koristim, tako da i na Genosu ako tako složiš nemaš problem sa touch screenom.

Da se nadovežem na temu zbog koje sam u dilemi još uvijek da li uzeti Genosa, na pomisao zamjene idem isključivo kad sam saznao da u HR i općenito kod Yamahe nema više podrške za rezervne dijelove za Tyros 5 i prijašnje serije, provjerio i u Thomannu, ista stvar, više ne možeš naručiti tastere, njih jednostavno nema, a ako i nađeš na eBay ili sl, polovne, u servisu ne znaju da li odgovara sa Tyros 3 na 5 i sl, tako da je na dalje sve što ode, na žalost samo krpanje, Genos 1 i Genos 2 koriste iste tastere i općenito iste potrošne komponente za koje naravno imaju podršku.

Ja odsviram oko 60 tak svirki godišnje, plus još toliko kod kuće sigurno dok si radim što treba i skidam pjesme, možda sam malo i rekao i naravno da sam već 3 puta u proteklih 6 godina mjenjao sve varijacije, sad je i BREAK na redu, sve što mi se izlizalo od korištenja sad lakiram sa spreyem da ispred mene ne stoje izlizani tasteri, čak sam i boju pogodio od drugi put pa ako kome treba nijansa, uslikam.

Promijenjeno od tonijo (03.01.2025 u 14:05 sati)
tonijo je offline   Reply With Quote