@Tomy ti je dobro rekao za Bluetooth. Uvijek imaš kašnjenje, a mislim da spajanje dvije klavijature preko plavog zuba samo može raditi probleme. BTW. Bluetooth ugrađen u zvučnike ili u klavijaturu služi samo za primanje audio signala, ne i za slanje.
Nisam probao JBL prx one, ne mogu ti ništa pametno reči. Znam samo da svi ti zvučnici u izvedbi stupića zvuče "drugačije" od klasičnih zvučnih kutija. Da si imao prilike staviti jednu pored druge, PRX915 vs prx one, odmah bi znao o čemu pričam. Stupić zvuči nježnije, ima toplinu i bolje se širi u prostoru. Ovako napisane riječi navode da se radi o boljem konceptu ali nekim se muzičarima baš to ne sviđa. Oni žele klasičnu kutiju koja je prodornija s agresivnijim zvukom, pogotovo kada si od nje udaljen jedan metar. A muzičari su uvijek blizu kutija i taj im je dojam mnogo bitniji od onog kojeg imaju slušatelji.
Može li jedan stup pokriti 100 ljudi? Tehnički gledano, može. Ostaje otvoreno pitanje očekuju li slušatelji da uživaju u glazbi ili žele da im nakon veselja zuji u glavi još dva dana. A upoznao sam i one (čitaj: svirao im) koji žele upravo ovo drugo.
Moraš odsvirati par gaži, osjetiti kako se ponašaju zvučnici i donijeti sud. Kažem, ne znam za JBL ali s mojim parmo MAUI 28 G2 odradim bez brige 100-120 ljudi. Možda bi moglo i preko toga ali ako je više želim biti malo u komforu pa dodatno ponesem basove, u ovom slučaju 2x15", cca 1,5Kw snage.
https://youtu.be/74NjQHLcU8M
Računaj da se na molu i oko njega skupi 300-400 ljudi. Svjestan sam da bi ovdje trebalo postaviti neko ozbiljnije ozvučenje ali treba biti realan i staviti u okvire "dobivenih para" i konačnog učinka. Da rezimiram, za početak na svirku od 100 ljudi ponesi dva Prx One i možda ti prigovarati da si tih. Drugi put ćeš na isti broj ponijeti samo jedan stup , i gosti će se žaliti da je preglasno.