Videti jedan post
Star 25.10.2025, 15:30   #114
grico
Vredan član društva

grico's Avatar

Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
grico ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nadovezao bi se i ja na ovu temu s problemom,bolje reć savjetom kako što bezbolnije preći preko ovog.
Godinama sam skupljao ritmove i sad je došao red da to sve razvrstam ..Znači namjerno sam prominio ime foldera i sve lijepo posložio bilo je jakoooo punoooo duplih i sve sam to sad doveo u red.
E sad kao što sam i znao sad mi RegMemory ne vuče ritmove iz izbrisahih foldera tj preimenovanih.Ima li koji jednostavniji način da vratim RegMemory u funkciju što bezbolnije ili ručno tražit i ponovno postavljat jer sve imam zapisano na papiru...negdje oko 500 pjesama
Dodato:
Nadovezao bi se i ja na ovu temu s problemom,bolje reć savjetom kako što bezbolnije preći preko ovog.
Godinama sam skupljao ritmove i sad je došao red da to sve razvrstam ..Znači namjerno sam prominio ime foldera i sve lijepo posložio bilo je jakoooo punoooo duplih i sve sam to sad doveo u red.
E sad kao što sam i znao sad mi RegMemory ne vuče ritmove iz izbrisahih foldera tj preimenovanih.Ima li koji jednostavniji način da vratim RegMemory u funkciju što bezbolnije ili ručno tražit i ponovno postavljat jer sve imam zapisano na papiru...negdje oko 500 pjesama...
E da....na sticku imam taj stari raspored Pjesama i RegMemory.
Što bezbolnije bi to vratio nazad al bez hrpe smeća sa sticka koje sam izbrisao i napravio novu "postavu"

Promijenjeno od grico (25.10.2025 u 15:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
grico je offline   Reply With Quote