Skužio di je problem!
a moj @casper ti se uhvatio quantizacije i raštimanosti.a obojica znamo da qunatizacija nema veze s tim.Služi da ako nisi u taktu ili mjeri da quantizacija to malo posloži,sad je nebitno jel šesnestina i triestdruginka ( mislim bitno je al to je druga tema

) itd itd..jedina stvar koja se tu može desit da pojede neke tonove al i dalje će ostat u tonalitetu a neće dizat il spuštat odsvirani (snimljeni) akord
U prijašnjim postovima sam naveo da Sx kad je pročita registracije od prijašnjih modela Yamahe da je sve puno halla i delaya i obojica smo se složili da je to tako "normalno"....
Pošto bi ja prepravljao iz usera,ritam koji je već memoriran u Reg.Memory i to bi obično bile C i D varijacije tu se desilo ovo:
Kako je iz starih modela yamahe SX smuljao sve živo tako je i smuljao i vocalist koji je kod mene uključen na C i D varijaciji .Čim sam ga isključio nije mi duplirao zvuk niti ga dizao i spuštao...
Onda za probu sam uzeo neki ritam iz Preseta koji nema nikakve postavke prošlo sve kako triba.
Onda sam opet uzeo neki ritam iz PSR S modela memoriran u Reg.Memory opet isti cirkus nabijen hall dellay i uključen vocalist
Tako da je problem u starim memoriranim Registryima i ritmovi tipa Tyros il PSR S.
Šta se tiče uploada nečega ...već sam nekoliko puta kontaktirao administratora da mi ponovo pusti tu mogučnost..jer imam dosta materijala da podijelim sa svima Vama..jer sad mi da samo download a upload ne !
Eto riješeno !!!!!