@ Cevap i ostali kolege muzičari
Prijatelju, ja sam već par puta repliciro ovaj post. Kontaktirao sam svoje veze u Italiji. Doslovce su mi se nasmijali u brk kad sam im rekao što želimo.
Odgovor je bio u stilu "Pa što vi mislite da KORG isključivo radi aranžere za Balkan ?!?!?" Premalo ih je da se zahebavaju sa čitavim OS samo radi portamenta a imaju posla i s novim projektima čisto dovoljno.
Hrci je zapeo za taj portamento ko da mu život o tome ovisi.
Hrci prijatelju, za te pare koje misliš da daš za program jeftinije ti je da uzmeš još jedan synth s portamentom.
I ovo što je kolega Cevap reko je više nego vjerojatno. Moj ti je savjet da se ne upuštaš u igru s neznancima (kao ovaj programer iz Irana). Ako ti ko može pomoći reko sam ti, imaš g. Markovića koji će to 100 % rješiti. I čovijek živi od toga da radi softwar i aplikacije za KORG-ove aranžere i solo klavijature. KAT2000 ti je više nego dobar dokaz.
Što želiš više ?
Meni osobno portamento ne treba. No radi prijatelja i kolega s foruma sam se založio da saznam malo više oko problema i da barem nađem neko rješenje i savjetom pomognem od kuda krenuti. Jer ovako nastupaš kao nekakav razmaženko (bez uvrede). Ti si si to sebi zacrto da imaš, i zato što još to nitko nije tebi rješio onda smiješ da vrijeđaš ovdje ljude koji su dali svoje stylove, boje i samplove, višesatnog rada, muke i znoja svima ovdje džabe. Pa nije Mićo Djed Mraz pa da ispunjava želje preko noći. I ja bih htio milijun eura, pa ih nemam. I ne dramatiziram radi toga. Prijatelju, stani malo na loptu jer ovdje ima ljudi koji su zavrjedili poštovanje i po godinama i po znanju, a i po načinu koliku i kako pomažu drugima. Zato te molim da prestaneš provocirati, pogotovo Yu-midi-a vlasnika ovih super stranica. Jer nebi bilo fer da se ovaj site zatvori zbog samovolje jednog tvrdoglavca.
Ako misliš da smo ovdje svi mi ovce, napusti forum i članstvo i vjeruj mi da nitko neće plakati za tobom.
Toliko od mene. Mislim da se večina ovdje slaže sa mnom. Ovo je bilo čisto dobronamjerno.
Pozdrav
|