Videti jedan post
Star 15.12.2005, 01:46   #15
gorpet
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gorpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kao sto sam vec napomenuo u nekom od foruma-kolege, nikako nemojte kupovati nove harmonike, osim ako bas po svaku cenu necete da svirate NOV instrument. Svaka stara Guerrin-ka je mnogo bolje uradjena iznutra i bolje svira. Imam mnoko kontakta sa harmonikama u servisu za harmonike i znam sta se radi na novim a sta je radjeno na starim. Vise se ne stavljaju ni oni tonovi kao nekada. Znaci, za mnogo manje para mnogo bolja harmonika. Ja sam svirao vise tipova (klavirskih) harmonika i znam o cemu pricam . Imao sam i najvrhunskiju harmniku koja se moze zamisliti. Verujte mi-po svemu je bolje uzeti harmoniku iz starih serija. Ali, ne iskljucujem mogucnost da se medju novim harmonikama zalomi i neka koja je uradjena kako treba. Najveci problem lezi u ceslju kroz koji prolaze nosaci dirke, pa onda faseni koji nose tonove, pa sami tonovi. Nisam probao aloisam cuo da je BELTUNA mnogo dobra. Ako nekoga nesto zanima-ja mogu da dodjem do validnih podataka o svemu sto se tice gradje ikvaliteta , a mnogo toga mogu i licno da isprobam. Imam iskustva i muzikom se ne bavim otprilike-vec vrlo ozbiljno.
Pozdrav!
gorpet je offline   Reply With Quote