Videti jedan post
Star 04.01.2006, 23:38   #3
gorpet
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gorpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa, cini mi se da je resenje vrlo jednostavno i da lezi upravo u vremenskom ogranicenju pristupa ovoj sekciji. Znaci, ako se dogovorimo da je obavezno uraditi1 ritam-to znaci da ja uploadujem taj jedan ritam i imam 1 nedelju pristupa da skidam (uvek ce biti vise skidanja, to je jasno). Posto cu sve ritmove koji postoje na toj sekciji skinuti za 5 min-vec naredne nedelje cu zeleti da skinem nesto novo. Ali, to cu moci tek kada postavim novi ritam.
Ako bude samo 10-tak zainteresovanih, za kratko vreme ce biti dosta ritmova. Neko ce mozda raditi ritam jednom u 2 ili 3 nedelje. Nema veze-kada uradi i postavi, neka skine sve sto ima. A treba svi da znaju koliko je ritmova tamo dostupno i za koje su pesme. Kada ljudi vide sta sve mogu tamo da dobiju-rado ce uraditi ritam da bi pristupili. Po nekoj logici ce broj ljudi prilicno da raste vremenom. Samo se stalno mora naglasavati da je ZABRANJENO postavljati tudje ritmove koji vec postoje u sekciji. Ako neko misli da je uradio dobar ritam za pesmu, a vec postoji ritam za tu pesmu-nema veze, moze da postavi ako se ritam bitno razlikuje od onog vec postojeceg. Zato je bitno da postoji spisak ritmova koji je vidljiv svima, pa da se svi trude da urade ritam koji ne postoji. Vas posao bi bio da preslusate ritam (sto nece uzeti neko veliko vreme, posebno ako se budemo drzali standarda da se radi sa fabrickim bojama i onog fazona sa praznih 10 poslednjih performansi). Ako je nesto bez veze-otpada. Ako vec postoji-otpada uz opomenu da ako se pokusa jos jedna prevara, sledi trajna zabrana pristupa toj sekciji. Ako je OK-omogucava se pristup za narednih sedam dana. Cini mi se da je ovim manje-vise sve definisano. Mozda treba razmotriti neke sitnice, ali je ovo nesto sto bi trebalo da funkcionise bez problema. Pa pogledajte koliko su ljudi do sada uradili ritmova za pesme, a bez postojanja ovakve sekcije. Sada bi mnogi radili ritmove samo da mogu da skinu tudje i u tome je sustina.
Ako jos nesto treba da se osmisli-recite. Ja ne umem da programiram i da radim posao moderatora, ali eto, umem da piskaram i ako je i to od neke koristi-drago mi je.
Pozdrav!
gorpet je offline   Reply With Quote