Ljudi,razumem da postoje neke stvari koje ne mozes da odsviras sam na klavijaturi,a da to svuci pristojno,(pesme Jelene Karleuse,i slicno),i razumem da lepse zvuci kada svira dobro odsviran intro iz ritma,ali po meni je to sto je ovde predlozeno cista ludost.Zasto bi pravili poseban ritam za naprimer pesmu "Ko te ljubi ovih dana",kada svaka klavijatura ima bar 10 fabrickih ritmova koji mogu da se za tu pesmu iskoriste.I koliki bi hard disc na klavijaturi (naravno ukoliko ga poseduje) trebalo da bude,da bi sve potrebno za dobru "svirku" stalo.I stvarno mislim da vam je bolje da uzmete van basco's karaoke player i da naucite da svirate te forspile,nego da ovo radite.Licno sam i protiv midija,ali to je vec uzelo maha,pa "sviraju" doktori,autolimari,sankeri,konobari...,i obaraju cenu ljudima koji provode sate uceci pesme.Ako vec hocete,i sto je jos vaznije umete da pevate,a ne znate da svirate,bolje pozovite nekog kolegu,pa da vas prati,nego da on sedi kod kuce,a vi da pustate fajlove.Znam i da je novcana situacija teska,i da se svi bore za dinar,ali ljudi svi odose u muzichare.Ovim pismom nisam zeleo nikog da uvredim,veca samo da kazem svoje misljenje o ovom predlogu i o stanju u muzici danas.Pozdrav Marko
|