Tema: g-1000
Videti jedan post
Star 30.04.2008, 14:09   #34
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Igorčina Pokaži Post
Rolandinjos, iskuliraj brate!!! Please! Ja tebe izuzetno cenim i poštujem, ali te molim da se uzdržiš od komentara! Ako možeš momku da pomogneš ok,pošalji mu ritmova,postavki...svega što mu treba, nemoj da kontriraš jer nisi u pravu!!!
Ok...ja se neću više oglašavati ako mi argumentovano dokažete da ste vi u pravu i da momku objašnjavate da je baš to što kažete bolje za njega?

Evo jedam primer...svira se na dve kutije,klavijatura vezana stereo ili na 4 kanala (što nikad nisam čuo u životu kako izgleda)...i sad,zbog konfiguracije prostorije jedna kutija je pored njega a druga negde u sasvim drugom delu prostorije,i muzičar je ne čuje...neka mi neko kaže kakava će u tom slučaju biti slika ako svirač pola udaraca recimo bubnja ne čuje kako treba jer odlaze na drugi kanal,a ni oni pored te druge kutije neće imati potpunu sliku svirke...neka mi neko ovo objasni da je bolje i ja se neću više oglašavati,obećavam?

Naravno,uzmimo u obzir sve moguće okolnosti prostorija gde se svira,jer ne sviramo uvek na istom mestu i nemamo mogućnost da kutije postavimo kako nama odgovara?
  Reply With Quote