Ne radiš ritmove ? OK ! Ne moraš da tuguješ zbog toga. Ja tebe kao i ostale navedene ne zovem bezveze majstorom s obzirom na tvoje i njihovo muzičko znanje.
Iako nisam primjera radi pobornik sviranja preko MIDI fileova, ipak treba skinuti kapu majstorima koji ih rade vjerno i u orginalu, jer i za to treba imati strpljenja i znanja.
A meni su osobno milijon puta pomogli uz Style Works kad sam trebao neki zahebani ritam podhitno.
Dobar MIDI file je pola urađenog posla kod stvaranja SPECIJALNIH stylova.
Potpuno se slažem s tobom da je bolje naučiti pecati čovjeka ribu, jer si ga naučio da se prehranjuje čitav život. Kad mu loviš ribu, on ima ribu al je ne cijeni, a i naučio je da će mu je netko uvjek uloviti. To se odnosi i na ovaj forum. Mišljenja sam da je možda bolje da se opiše u detalje postupak izrade kvalitetnog ritmova, tako da svaki od nas malo polomi zube nego da se nekome da style na gotovo. Ja za sebe ne mogu reč da sam neki majstor. Koristim taj hebeni style works i od MIDI-a pravim kompliciranije ritmove. Neki ispadnu super, a neki nevaljaju qrcu. Ostali ritmovi su malo prerađeni naši ritmovi, promjenjena di koja traka, bubanj, ubačena koja specijalna boja i tako. Ali to meni nije nikakva mudrost. Zato me je malo i sram stavljati svoje radove ovdje kao prvog, kad će možda neki od majstora postaviti remek djelo. Kud ću od sramote :oops: kad ću usporediti svoj toliko "hvaljeni" style. Mislim da me razumiješ. Možda sam preskroman u tom pogledu, ali barem dok ne čujem 2-3 styla od ljudi o kojima imam visoko mišljenje sigurno se neću blamirati i na blef hvaliti svoga konja ko neki cigo, dok nisam vidio kakve ostali konje u trci imaju.
Nemojte me krivo shvatiti, nije ovo niti kompleks niti nadmetanje. Volio bih samo da provjerim u koju kategoriju spadam u tom pogledu.
Pozdrav
|