jojjjjj
a joj kolege.... ja bi mogo o tome knjigu da pisem.. nazalost nas narod nezna da se sabere ka popije alkohol.zaboravi cak ime prezime cak datum rodjenja.mislim sad ozbiljno.cudan je taj nas balkanski narod kad cuje balkanske zvuke i popije koju lozu.pa poludi.jos ako je neki kreten koji se radi neke drolje pocne marisati.ma kreteni sta drugo reci. lepo je svirati live al bogme i opasno po zivot.
moj savet je kad kupite nove klavijature.ostavite je nek bude zapakovana u najlon kesi ona providna.bas oko regirste ili potis.jes da glupo izgelda ali bar cuva od diima i pica. isto tako uzmite stabilne stalke za klaviajture..a kutije mozete cak nekad svezati sa neki stub ili cak gore za plafon ako je mogucnosti.- ma najbolje kupiti automat pa ko se priblizi klavijaturi.izresetati ga.hehehe salim se se..ali znam da bi to neki najvise voleli da mogu.naravno svako voli svoj instrument vise nego svoju zenu. hehehehehe.
narode sta da kazem...no risik no fun..no money. ebiga svaki poso ima svoju dobru a i losu stranu. zato malo se raspitajte kakav ambijent i kakvo drustvo tu dolazi i koja ekpia cuva lokaciju.
caooossss ... DZANI DJi..
|