Ma ne ljutim se ja ovdje na nikoga. Stvarno ste mi svi dragi i treba kolega kolegi pomagat. Ali zamjeram većini (čast izuzecima) na ljenosti. Kad gledam na ovom forumu stalno ista imena rade, daju i pišu. A u download sekciji vidim da je poskidano više nego što je napisano. E pa ne može više tako, jer ispada da smo mi koji dajemo magarci. Ljudi pa to je netko godinama sakupljao, izrađivao, utrošio rada i znoga, opsovo milijun puta i boga i vraga.
Zato predlažem i mislim da je jedino rješenje da vas prisilimo na aktivnost. Nas 10-tak zna svak za sebe i jedan za drugog da znamo napravit te stylove, ali nisam siguran da li i vi ostali znate i da li želite.
Ako ne znate, u redu. Naučit čemo vas.
Ako znate, a nećete, e hebi ga onda, neću ni ja za vas trošit svoje dragocjeno vrijeme.
Osim toga koji će mi qrac neki style. Imam kompletan bend i arranžman mi btw ne treba. Nisam jedini, ima nas više ovdje koji tako razmišljaju. I zato kažem, nije ovo ucjena, ovo je apel da se počne radit, a ne čekat ko kobac na gotovo.
Ajde, uhvatite se posla. Što prije se uhvatite rada to čete prije dobiti materijale 8)
Gorpet prijatelju, nedaj im ništa
Postavi rađe neki havy metal ili techno style :twisted:
Ajmo radit.
Pozdrav