Ja koliko sam primjetio i vidio cijene su im tu negdje, TR je nijansu skuplji.. KORG-a TR još nisam imao prilike isprobati tako da neznam puno o njemu osim iz ovdje priloženih dojmova i priloga. Na prvi pogled TR je novi Triton LE samo malo ušminkan. Ima veću memoriju, sad da li ima bolje soundove neznam, mislim da su isti. Pitanje je da li može čitati soundove od LE-a i ostale Triton brače. Pošto je noviji sigurno je bolji. A koliko je bolji to će pokazati vrijeme.
No ostaje i dalje razočaranje jer i dalje ga rade kinezi (plastika), a vjerojatno mu nije niti tastatura ništa bolja kao i plastična funkcijska dugmad.
Treba proči neko vrijeme da se javi par novih vlasnika TR-a pa da čuješ dojmove o njemu. Od naših članova s foruma za sada znam jedino da Malimuzicar svira na njega. Pošalji čovijeku lijepo private poruku pa ga pitaj za dojmove. Tako češ saznati iz prve ruke vrijedi li šta i koje su mu mogučnosti. Kako sam reko, nisam ga još imo priliku isprobat, ali vjerojatno se radi o solidnom solo synthu i svakako bolje rečeno o ušminkanom Triton LE-u u crnoj verziji
Pozdrav