Videti jedan post
Star 18.01.2006, 09:15   #49
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ yu - midi

Prijatelju, takvih je ovdje malo ili gotovo ih nema. barem ja tako mislim.
Napraviti ritam od MIDI filea preko Style Worksa je pi*kin dim :oops: , ali napraviti dooobaaar MIDI file je već posao. Prije par godina sam probao raditi preko sequencera na solo synthu. Ali kad sam poslije to preslušao na aranžerima, na svakom je to zvučalo drugačije, čak je na nekima umjesto bubnja lupao klavir.
To je težak posao i mišljenja sam da smo osuđeni rađe od postoječih dobrih MIDi fileova s tržišta raditi styleove. Kad malo bolje razmisliš bolje se isplati kupiti za 3-5 Eura po komadu dobar MIDI Gold, nego se zahebavati 3-4 sata. Stari moj, vrijeme je novac i barem meni je moj radni sat vrijedan 15 Eura. a za to kupim cca. 5 MIDI-a. A da napravim 5 dobrih MIDI-a treba mi min. 15 sati krvavog rada. :roll: Mislim da me razumiješ.
Ako postoje na ovom forumu majstori za dobar MIDI dapaće da su dobrodošli, i ja osobno ne samo da skidam kapu pred njima (moj duboki naklon), nego im se divim kako samo imadu živaca

Najbolje bi bilo da postoji softwer koji bi MP3 pjesmu odmah prekonvertiro u MIDI, izbacio van vokale i ošini po prašini
Ali nema ga, i tako nešto je nemoguće :cry: Ali jelda, bilo bi dobro ... :wink:
kreso je offline   Reply With Quote