Videti jedan post
Star 28.05.2008, 15:49   #17
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Svirko

Buraz, kombinaciju na koju sviraš sam i ja prije koristio kad mi je "prdno" Pa80. Imo sam Pa50 i N364 i mogu ti reč da to super radi posao jer ritmički Pa50 je nijansu (ako izuzmeš samplove) slabiji od Pa80. S druge strane N364 sa svojim legendarnim AI2 soundom super nadopunjava komplet sound s Pa50, no u čitavoj priči jako fali tih par samplova, posebice tamburice. Harmonike se daju na Pa50 napravit u dlaku iste ko na samplu, bouzuki imaš na obe kljave super. Trube su malo tanke, al prolaze. Ako si zadovoljan s ovim, ostavi N364, prodaj Pa50 i uzmi nov Pa500. Svakako je bolji od Pa50 ne za duplo, nego troduplo. Ali ... ako težiš dobrom soundu onda osim vrhunskog ritma s njime nečeš ništa više dobit nego s Pa80. Isitna, engine mu je isti kao i na Pa800, ali kako sam reko, to je još dosta daleko ako gledaš sve što trebaš u cjelini. Opet ako nečeš Pa80 razmisli i o soluciji da ostaviš Pa50 (vrlo je važno što se Pa50 od Pa serije najmanje kvari), prodaš N364, dodaš jedno 300 € i kupiš malo rabljeni LE ili Tr (dobijaš sample opciju) i uz Pa50 ti je ova kombinacija mila majka. Ali, s druge strane ako imaš 1.500 €, stisni malo remen i od jedne svadbe nadodaj lovi i za 1.800 € već imaš rabljeni Pa800. Da sam ja u toj situaciji i dalje bi sviro kao do sada Pa80 + LE ili Extreme i nemaš beda.