Videti jedan post
Star 27.06.2008, 12:56   #50
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
MIKI samo ti zezaj buraz...Čuj ga-rješio da potroši pare...Drug dojadio mi ovaj Classic već ga čukam 2-3 godine (ni sam ne znam od kad) i presjelo mi sve na vrh glave!Aranžer neću da mjenjam ali solo pod hitno...Budem li ga čuko do kraja godine,dobiću živčani slom,materemi!Prvo sam se zaljubio u Kurza a sad u Rolanda,pa bi htjeo sinth koji bi me poslužio bar jedno 3-4 godine a da ima SVE mogućnosti što ih ima Triton Classic...Pošto sam ČISTO TELE za Rolandove Workstatione,radije pitam iskusnije kolege nebil odapo muda i kupio ga...Bojim se dati tolike pare a na kraju ne imati ono što želim od sintha...A za onaj V-Synth,zažto nije za mene?Koliko sam čito o njemu mislim da NEMA jačeg stroja na tržištu,a da ne govorim vizualno kako je ljep...Šokirome Rolandov Design,a Korg jošuvjek proizvodi SRAMOTU na svojim workstationima...
brate,najbolje ti je da svaku spravu probaš...onda nema ono zahebo sam se...možemo mi ovde da pišemo šta hoćemo al dok ne staviš pod prste spravu ništa...Fantom jeste vrhunska sprava i tu nema promašaja ali šta ako npr tebi ne odgovara ili ti ne "legne"...prvo isprobaj pa razmišljaj o kupovini...