Citat:
Originalno postovano od Alix
MIKI samo ti zezaj buraz...Čuj ga-rješio da potroši pare...Drug dojadio mi ovaj Classic već ga čukam 2-3 godine (ni sam ne znam od kad) i presjelo mi sve na vrh glave!Aranžer neću da mjenjam ali solo pod hitno...Budem li ga čuko do kraja godine,dobiću živčani slom,materemi!Prvo sam se zaljubio u Kurza a sad u Rolanda,pa bi htjeo sinth koji bi me poslužio bar jedno 3-4 godine a da ima SVE mogućnosti što ih ima Triton Classic...Pošto sam ČISTO TELE za Rolandove Workstatione,radije pitam iskusnije kolege nebil odapo muda i kupio ga...Bojim se dati tolike pare a na kraju ne imati ono što želim od sintha...A za onaj V-Synth,zažto nije za mene?Koliko sam čito o njemu mislim da NEMA jačeg stroja na tržištu,a da ne govorim vizualno kako je ljep...Šokirome Rolandov Design,a Korg jošuvjek proizvodi SRAMOTU na svojim workstationima...
|
brate,najbolje ti je da svaku spravu probaš...onda nema ono zahebo sam se...možemo mi ovde da pišemo šta hoćemo al dok ne staviš pod prste spravu ništa...Fantom jeste vrhunska sprava i tu nema promašaja ali šta ako npr tebi ne odgovara ili ti ne "legne"...prvo isprobaj pa razmišljaj o kupovini...