SRAMOTA!!!Ovo naš sajt nije doživio u istoriji!!!
Mislim da neko ima muda da piše ovakve stvari,pa razne krađe i ovo i ono...
Ja mislim da tu ima nekih ŠPIJUNA kojim je u interesu da nas zavade i razljućivaju...
E pa neka odmah kasiram ban ali JEDITE GOVNA GAMAD JEDNA!!!Mislim,sramota živa...Prije neki dan mi je brat Alen baniro jednog seronju što je prodavo tuđu muku za 2000eur,a sad izgleda da ih je još ostalo...Bajagi ne valja---Pa ako ti ne valja idi sa sajta,niko te ne tjera da dolaziš ovamo i da vrjeđaš ljude koji se trude u održavanju ovog sajta...Sramota nek te bude i ovog gazde-Miodraga koji je duša od čovjeka i koji je mnogo puta SVIMA pomogo...Tu su i Vaxter,Krešo,Alen,Mykeli,No.1,Marco07,Jager i mnogi ostali koji su NAJBOLJI momci i drugari a ti ovako...Daj ko god da si (ne znam vala ni sam ko je) oladi momak i ne dosađivaj više ovom narodu...Javi se onom baniranom kenguru pa nek ti proda PRAVI set za 2000eur,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|