Tema: Monitori???
Videti jedan post
Star 08.07.2008, 20:58   #6
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ....

hehehe da mu ogulis srafove???E moj brate pa prvi ce taj vlasnik zvucnika da uzme lepo i da sve te srafove ofarba pre prodaje pa da ti posle prosipa muda za bubrege!zna se ko je ozbiljan kupac i tu nema sta,tome je sve dozvoljeno!Evo ko sad bude hteo da uzme moj Pa1xPro a procenim ga da je kupac slobodno moze da ga tvori ovde kod mene na licu mesta i da vidi kako stoje stvari!Druga stvar!!!Ja radim na kuitjama Ev Zx5 i ko ih ima dobro su mu poznati problemi ovih kutija!Ispod zastitne mreze ima lepljivo platno koje je zalepljeno na mrezici i vremenom se ono isprlja,upije prasinu i izgleda bas odvratno!Ko malo vodi racunaa o higijeni taj ce lepo da uzme i skine platno i normalno ga opere jer necu na zadnje sediste u autu da stavljam zvucnik koji je pun prasine i da udisem to kod kod krenem na putovanje a dao Bog u sezoni prelazim od 2000 do 3000 km nedeljno!Da bi skinuo platno moram da odsfrafim 6 prednjih sraficica sa mrezice?Pa kome se god ne svidja sto su srafofi oguljeni i sto sam skidao mrezicu nemoj da ih kupi a to sto sam ja skidao mrezicu i cistio opet je produzilo vek kutiji jer bi ta prasinaa vremenom se talozila i talozila pa pocelaa da razjeda vremenom papir od zvucnika i tako dalje i tako vise....

Promijenjeno od Marco7 (08.07.2008 u 21:00 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote