Pozdrav narode!
Istina je Kreso,ugradnja hdd+usb interface+os radim po ceni od 230 eura ovde u Kragujevcu,znaci na licu mesta.Kit-kompleti dolaze u istu cenu + ptt troskovi.Uradjen je pa50 koji cita flash card ,znaci povlaci samplove,zasad radi fino i bice u fazi testiranja jos najmanje mesec i po do dva meseca.Ako prezivi sve torture koje mu budem za to vreme napravio ide komercijalno ,znaci u prodaju.
Sto se os-a vezano za Adrianovo pitanje postoji par stvari,znaci moj os uvek ide za korgovim updatom ,otprilike mesec i po dana kasni.Postoji i problem sa nabavkom i sa cenom 64mb linear flash card.Znaci taj jedan komad koji sam uspeo da nabavim(hitachi nand)se koristi u nekim medicinskim aparatima i kostao me je kao svetog Petra kajgana,280 eura,jer se linear flash card za ono sto bi reko civilno trziste ili ti nas obicne konzumente rade u velicini do 40 mb.Postavlja se pitanje isplativosti cele stvari.Update mog licenciranog softwera nece se naplacivati ali u celu stvar cu krenuti tek ako budem obezbedio pristojne kolicine kartica od 64mb po nekoj normalnoj ceni.Zasad toliko od mene ))
Jos jedanput pozdrav iz KG-a
|